Ελλάδα
|
01.02.2020 11:16
Λήξη συναγερμού στο μετρό - Ανοιξαν οι σταθμοί «Αιγάλεω» και «Αγία Μαρίνα»
NewsroomΑνοιξαν οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω» και «Αγία Μαρίνα», έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Οι σταθμοί ήταν κλειστοί λόγω τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό «Αιγάλεω».
Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει σε ενημερωτική ιστοσελίδα, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται να εκραγεί βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, στις 11:43.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που διεξάγουν έρευνα, ενώ είχε αποκλειστεί το σημείο. Λόγω του προειδοποιητικού τηλεφωνήματος έκλεισαν για το κοινό οι σταθμοί του Μετρό Αιγάλεω και Αγίας Μαρίνας.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής