Ελλάδα|07.02.2020 13:29

InStyle, People & TV Εθνος, στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (9/2)

Newsroom

Με δύο προσφορές για τους αναγνώστες του έρχεται το Εθνος της Κυριακής στις 9/2. Το InStyle Μαρτίου με αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση της Κάτιας Γκουλιώνη, ενώ καταγράφει και τις πιο δημοφιλείς τάσεις της άνοιξης του 2020 που βρίσκεται προ των πυλών! Ακόμη, το αγαπημένο People έρχεται με αποκλειστική συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη. Και στις δύο εκδόσεις έρχεται το TV Εθνος με όλα τα νέα από την τηλεόραση κι όχι μόνο!

Στο InStyle Μαρτίου που κυκλοφορεί

Κάτια Γκουλιώνη: Αυτό τον μήνα το cover story μας είναι μια γυναίκα που απασχόλησε με την ερμηνεία της στην ταινία Ευτυχία και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «Ποια είναι;» και «Πού ήταν τόσο καιρό;». Για την ακρίβεια, η Κάτια Γκουλιώνη ήταν πάντα εδώ και σε αυτή τη συνέντευξη αποποιείται κάθε ρόλο και δείχνει λίγο από το ποια είναι στην πραγματικότητα.

 Μαρίνα Κουταρέλλη: Η ιδρύτρια και διοργανώτρια του Spetses Mini Marathon έχει πολλούς λόγους φέτος να χαμογελά, καθώς ο αθλητικός θεσμός που οραματίστηκε πριν από δέκα χρόνια αποτελεί πλέον την κορυφαία και πιο ολοκληρωμένη διοργάνωση πολλαπλών δράσεων αθλητικού τουρισμού στη χώρα με διεθνή απήχηση και κύρος.

Πέτρος Ιακωβίδης: Ο τραγουδιστής φωτογραφίζεται για το InStyle με άκρως matcho διάθεση και μιλά για τη μεγαλύτερή του αγάπη, το τραγούδι

Ανθή Σαλαγκούδη: Η δημοσιογράφος ποζάρει στο InStyle με σέξι-chic σύνολα και μιλάει για όλα – τον πόλεμο που δέχτηκε ως υπάλληλος της ΕΡΤ, την πολιτική, τη πρόταση του Survivor και φυσικά τη νέα της εκπομπή πολιτικών συνεντεύξεων

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου: Η στιλάτη Shoprano –όπως είναι γνωστή στον κόσµο του fashion blogging– φωτογραφίζεται για το InStyle µε τα πιο fancy σύνολα της άνοιξης, µιλά για το influencing και για το πόσο την επηρεάζει η κριτική.

Στο People που κυκλοφορεί στο Εθνος της Κυριακής

Σμαράγδα Καρύδη: Η ηθοποιός μιλά για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να τη διαλύσει μια ενδεχόμενη αποτυχία, κάνει την αυτοκριτική της, ενώ εξομολογείται ότι ορισμένες φορές αισθάνεται πως η δημοσιότητα την πνίγει.

Γιάννης Σαββιδάκης: Ο τραγουδιστής και ηθοποιός διηγείται την συναρπαστική ιστορία της ζωής του στο People. Τα παιδικά χρόνια στο Χαλάνδρι, η «απόδραση» στην Αμερική, και όλα όσα άλλαξαν όταν έγινε πατέρας και οι συμβουλές που δίνει στα παιδιά του. 

Δημήτρης Μπάσης: Οι αναμνήσεις από τη Στουτγκάρδη, η ενασχόληση με τη βυζαντινή μουσική, τα πρώτα βήματα στην Αθήνα, η γνωριμία με τον Μίκη Θεοδωράκη και η φετινή του συμμετοχή στην Όμορφη Πόλη. Ο τραγουδιστής σε ένα one man show.

Μιχάλης Μητρούσης-Μαρίλια Μητρούση: Πατέρας και κόρη συναντιόνται για πρώτη φορά στο ίδιο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση και περιγράφουν στο People την μοναδική τους σχέση, ενώ μοιράζονται ξεχωριστές αναμνήσεις, αλλά και όνειρα ζωής. 

Γιάννης Τσεκλένης: Ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του δημιουργού υψηλής ραπτικής που «έφυγε» σε ηλικία 82 ετών. Οι πιο σημαντικοί σταθμοί της πορείας του και όλα όσα αναφέρει ο Άγγελος Μπράτης στο People για τη γνωριμία τους.

Σίλια Κριθαριώτη: Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία και μιλάει στο People για την απόφασή της η πασαρέλα του οίκου Celia Kretharioti Couture να γίνει στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.

Στο TV Εθνος που κυκλοφορεί στο Εθνος της Κυριακής

Αποκλειστική συνέντευξη -  Αντρέας Γεωργίου: Μιλά για τις εξελίξεις στις «8 λέξεις», τα αρνητικά και στοχευμένα δημοσιεύματα που διαψεύσθηκαν στην πορεία, επιβεβαιώνει πως η σειρά συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν και δηλώνει καλά στην προσωπική του ζωή.

«Το κόκκινο ποτάμι»: Θανάσιμος κίνδυνος για το μωρό του Θέμη και της Βασιλικής. Η ηθοποιός Χαρά Μάτα Γιαννάτου μιλά για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του Open.

Ρεπορτάζ: Η τράπουλα ξαναμοιράζεται στην TV στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι προσθήκες, οι αλλαγές και οι κρυφοί άσοι των καναλιών.

Master Chef: Μάχη στην κουζίνα σε υψηλές θερμοκρασίες για τις τελευταίες ποδιές – εισιτήρια για το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής τυφλωμένος από μίσος εκδικείται τις αδελφές Σταμίρη. Ο Θωμάς παρατάει την Ελένη πριν το γάμο τους και κλείνεται σε μοναστήρι.

Βερσαλλίες: Έρωτες και ίντριγκες στα ανάκτορα στη νέα σειρά εποχής του Alpha, που μπαίνει απέναντι από τις «Άγριες μέλισσες».

Life Αφιέρωμα Άγιος Βαλεντίνος: Πως θα περάσετε την γιορτή των ερωτευμένων και πρωτότυπες συνταγές για ρομαντικό δείπνο.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

PeopleΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςπροσφορέςTV ΈθνοςInStyle