Συναγερμός στο Λιμενικό: Επιβάτης πλοίου εθεάθη να πέφτει στη θάλασσα
NewsroomΑγωνιώδεις έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής (7/2), για επιβάτη του οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιβάτης εθεάθη να πέφτει από το πλοίο μέσα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο.
Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε έρευνες οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.
Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, ενώ σημειώνεται ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί και η καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου ώστε να υπάρξουν στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
Αυτή την ώρα, στις έρευνες επιχειρούν τρία παραπλέοντα, ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η καταμέτρηση των επιβατών του «Blue Star 2». Επιπλέον, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Ο Λαριτζανί είναι νεκρός» λέει το Ισραήλ - Το χειρόγραφο μήνυμα που δημοσίευσε το Ιράν
- Υπόθεση 17Ν: Ο «κύριος Χ», οι πληροφορίες στον Χρυσοχοΐδη και όλη η διαδρομή για να φτάσουν οι Αρχές στα χνάρια του Γιωτόπουλου
- Αληθινή ή fake η φωτογραφία από το Ιράν με τους τάφους κοριτσιών; Η AI ως εργαλείο παραπληροφόρησης
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»