Ελλάδα|08.02.2020 14:42
Δίχως τέλος το θρίλερ με τον επιβάτη πλοίου στη θάλασσα - Άκαρπες οι έρευνες
NewsroomΣυνεχίζεται το «θρίλερ» με τον επιβάτη του οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2» που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Παρασκευής (7/2), σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του.
Όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο επιβάτης εθεάθη να πέφτει από το πλοίο στη θάλασσα, στην περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο.
Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε έρευνες, οι οποίες αυτή την ώρα έχουν σταματήσει από τα σκάφη και το ελικόπτερο του Λιμενικού, αλλά συνεχίζονται από τα παραπλέοντα πλοία που έχει δεσμεύσει το Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμη
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
- Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του