Ελλάδα|12.02.2020 13:36
Θεσσαλονίκη: Ανατίναξαν ξανά ΑΤΜ - Πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα
NewsroomΔεύτερο χτύπημα μέσα σε ένα 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη, σε ΑΤΜ με τους δράστες να προκαλούν έκρηξη και να αφαιρούν τις κασετίνες με τα χρήματα. Το νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγο στις 3.30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Οι δύο δράστες με παροχέτευση αερίου, προκάλεσαν την έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκονταν στην πρόσοψη επιχείρησης. Στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν τις κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Τα άτομα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνσης με δίκυκλο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Χθες τα ξημερώματα υπήρξε διπλό χτύπημα σε ΑΤΜ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών