Ελλάδα|12.02.2020 15:01

Bρέθηκε η μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία

Newsroom

Εντοπίστηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν και είναι καλά στην υγεία της. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της ομολόγησε ότι εκείνος την έστειλε στη Γαλλία, και μάλιστα το έκανε αφού πρώτα είχε καλέσει την αδελφή της νεκρής γυναίκας του, η οποία παρέλαβε το κοριτσάκι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας, επειδή φοβόταν νομικές επιπλοκές, δήλωσε την εξαφάνισή της.

Η 7χρονη αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση είχαν ζητήσει τη συνδρομή των Γάλλων συναδέλφων τους. Για τον εντοπισμό της είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο μεταξύ, ο πατέρας του κοριτσιού στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα μαζί με έξι ακόμα φίλους του, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ στον χώρο όπου διαμένουν εντόπισαν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο πατέρας της 7χρονης είχε κληθεί από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταθέσει εκ νέου και να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν.

Παγκράτιεξαφάνιση ανήλικηςαστυνομία