Ομόνοια: Τον έσφαξαν για μία χούφτα τσιγάρα - «Πόλεμος» Αφγανών και Πακιστανών
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΤο ανεξέλεγκτο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων βρίσκεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια. Δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.
Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.
Ενα άτομο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο στη συνέχεια κατέληξε. Το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είναι αφγανικής καταγωγής τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα των λαθραίων τσιγάρων. Ο μεγαλύτερος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς.
- «Άπιαστο όνειρο» για τον Τραμπ η συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι» από Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ
- «Το "παιδί" έχει όνομα, Κλεομένης»: Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ
- Απεργία των ταξί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στην Αττική
- Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms