Ελλάδα|06.12.2018 21:04

Φοιτήτρια στη Ρόδο - Αδελφή του 19χρονου: Ολα έγιναν όταν ήρθε το τρίτο πρόσωπο

Newsroom

Την δική της εκδοχή για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης έδωσε η αδελφή του 19χρονου φερόμενου ως δράστη, μιλώντας στο Open TV. Στην ουσία, η πλευρά του κατηγορούμενου προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στον 21χρονο Ροδίτη που επίσης κατηγορείται.

«Είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα, φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης.

Πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Επρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», λέει η 19χρονη αδελφή του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Της έδεσαν τα πόδια προτού την πετάξουν στη θάλασσα

Την ίδια στιγμή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open Tv, ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, σόκαρε με την αποκάλυψη ότι οι φερόμενοι ως δράστες της απεχθούς δολοφονίας έδεσαν τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Δημοσίευμα της «Δημοκρατικής Ρόδου» αναφέρει ότι το απόγευμα της Τετάρτης, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Ρόδοςδολοφονία