Ελλάδα|06.12.2018 22:00

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Επεισόδια και στα Χανιά (vid)

Newsroom

Ένταση σημειώθηκε στο κέντρο των Χανίων, με αντιεξουσιαστές να επιδίδονται σε πετροπόλεμο κατά των αστυνομικών δυνάμεων ενώ πέταξαν και μολότοφ.
Μια ομάδα αντιεξουσιαστών -αποτελούμενη από περίπου 25 άτομα- βγήκε από την πορεία, κατευθύνθηκε προς την οδό Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πολης και πέταξε μολότοφ σε ένα κάδο απορριμμάτων έξω από το 1ο Γυμνάσιο καθώς και μια σακούλα με κόκκινη μπογιά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το flashnews, οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία της Σπλάντζιας, για να επανέλθουν λίγη ώρα αργότερα κρατώντας ξύλα και πετώντας πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν στο σημείο που εκδηλώθηκε αρχικά η ένταση. 

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Δασκαλογιάννη, ενώ οι αντιεξουσιαστές με «ορμητήριο» το στενό της Δασκαλογιάννη, για περίπου ένα τέταρτο επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο κατά των αστυνομικών.

Λίγο μετά τις 21:00, η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποχώρησε από το σημείο ενώ δύναμη της ΕΛΑΣ παραμένει εκεί, σε επιφυλακή.

Αλέξης Γρηγορόπουλοςεπεισόδια Αλέξης Γρηγορόπουλος