Ελλάδα|16.02.2020 19:36

Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής: Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Ντέπη Χιωτοπούλου

Μοναδικά πιάτα της Μακεδονικής Κουζίνας, προβάλλοντας τη γαστρονομία της περιοχής, τα προϊόντα, την ιστορία καθώς και τον πολιτισμό της Ελλάδας παρουσίασε η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, όπου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής (ΙΚΑ/CULINARY OLYMPICS 2020) που διεξάγονται, ήδη, από τις 14 Φεβρουαρίου στην Στουτγάρδη της Γερμανίας (σ.σ. θα διαρκέσουν έως τις 19/2).

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Ταμείο και τους χορηγούς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ομάδα μου», τόνισε ο Χρήστος Γκότσης, Α’ αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Η επίλεκτη ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στους αγώνες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποτελούνταν από τους σεφ: Κώστα Γεωργαντζά (αρχηγός), Ηλία Ζευκιλή, Θανάση Μπακάλη, Μανώλη Στράτο και τον ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χατζημελετίου, με την υποστήριξη του Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος Γιώργο Μαστροδημήτρη, του Operation Manager Δημήτρη Κυριακόπουλο και τους σεφ Πατέρα Επιφάνιο, Δημήτρη Τσανανά, Νανά Καμπούρα και του διατροφολόγου Βασίλη Τσιρώνη.

Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδοςμακεδονική κουζίνα