Ελλάδα|16.02.2020 21:00

Μενάνδρου: Αποθήκες ψυχών - Αυτοψία εκεί που γίνεται εμπόριο ναρκωτικών

Newsroom

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα πάνοπλοι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στην πλατεία Ομονοίας και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου αναζητώντας τους δράστες της δολοφονίας του 25χρονου Αφγανού, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της δολοφονίας πέραν από τα δύο άτομα που θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι έχει ταυτοποιήσει και αρκετούς από την ομάδα των Πακιστανών που συμμετείχαν με ξύλα και μαχαίρια στη φονική συμπλοκή. Οι φωτογραφίες τους, στους αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή δεν είναι άγνωστες. 

Το «άντρο του εγκλήματος»

Η κάμερα του Open TV βρέθηκε στην περιοχή και πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή όπου αποτελεί «σταυροδρόμι» μελών του οργανωμένου εγκλήματος. Συγκεκριμένα η κάμερα του «Ανοιχτού Καναλιού» πέρασε το κατώφλι δύο πολυκατοικιών οι οποίες σύμφωνα με περίοικους λειτουργούν ως αποθήκες λαθραίων τσιγάρων, ενώ τα καταστήματα των ισογείων «σπρώχνουν» ναρκωτικά. 

«Αποθήκες» ανθρώπων

Στη θέα των πάνοπλων αστυνομικών γύρω από την οδό Μενάνδρου οι μετανάστες έχουν αποφασίσει να μείνουν κλεισμένοι μέσα στα δωμάτιά τους. Όπως φαίνεται και στα πλάνα που εξασφάλισε και παρουσιάζει το Open TV στην πολύπαθη, από την εγκληματικότητα, περιοχή πολλές πολυκατοικίες λειτουργούν ως παράνομα ξενοδοχεία μέσα στα οποία στιβάζονται δεκάδες μετανάστες με ή χωρίς χαρτιά. Μάλιστα κάποιοι από τους αλλοδαπούς παραδέχονται on camera ότι κινούνται με ρόπαλα για την ασφάλειά τους. 

αλλοδαποίαστυνομίαΑφγανόςΜενάνδρουΟμόνοια