Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε μέχρι και τζακούζι
NewsroomΤζακούζι σε κελί, πάρτι με ανοιχτές πόρτες είναι μόνο μερικά από τα τραγελαφικά που έχουν εντοπιστεί να συμβαίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με όσα ανέφερε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.
Η κυρία Νικολάου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν τζακούζι σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, το οποίο ξηλώθηκε τον Αύγουστο. Η γενική γραμματέας, μάλιστα, σημείωσε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών τα βράδια παρέμεναν ανοιχτά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαινοέρχονται από κελί σε κελί, να παίζουν χαρτιά και να κάνουν πάρτι.
Αναφερόμενη στη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο η κυρία Νικολάου τόνισε πως στόχος που έχει τεθεί είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, ωστόσο αποτελεί φιλόδοξο στόχο. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλακών στον Κορυδαλλό.
- «Έψαχνα απεγνωσμένα τη γυναίκα μου»: Έλληνες μιλούν για τους τρομακτικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα - Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
- Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Άκαρπες οι έρευνες για το μαχαίρι - Ψάχνουν το κίνητρο της επίθεσης
- «Ήθελε να βιάσει τη γυναίκα μου»: Πάστορας σε αμόκ χτυπάει γείτονά του - Το σοκαριστικό βίντεο
- Το μυστηριώδες αντικείμενο που απελευθέρωσε σε τροχιά μυστικό διαστημικό σκάφος της Κίνας - Τα σενάρια