Ελλάδα|21.02.2020 19:06

Οδηγός για το Ασφαλιστικό, Open Life και People στο Εθνος της Κυριακής (23/2)

Newsroom

Μη χάσετε κι αυτή την Κυριακή το Εθνος που έρχεται με πλούσια ύλη, ένθετα και μεγάλες προσφορές. Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει έναν οδηγό για το νέο Ασφαλιστικό, που θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, το Open Life και το People, ενώ και στις δύο εκδόσεις (2€, 4,25€) το TV Εθνος.

Ασφαλιστικός οδηγός

  • Αυξήστε τη σύνταξή σας με απλά βήματα
  • Ποιους συμφέρει να βγουν πριν από τα 62
  • Οι 23 κατηγορίες ασφαλισμένων που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύνταξη και θα δουν ζεστό χρήμα στη τσέπη τους.
  • Ποιοι μπορούν να φύγουν πριν από τα 62 και πριν από τα 67 με τη νέα ανταποδοτικότητα. Πόσο αυξάνει την προσδοκώμενη σύνταξη κάθε χρόνος παραμονής στην εργασία και για ποιους
  • Τι πρέπει να κάνουν δημόσιοι υπάλληλοι, μισθωτοί και επαγγελματίες.
  • Τι θα πληρώσουν μισθωτοί με «μπλοκάκι» μετά τη ψήφιση του νόμου.
  • Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα
  • Το «χρυσό» κλειδί των 40 ετών, του Διονύση Ρίζου

Στο Open Life που κυκλοφορεί

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός: Εκπαιδεύοντας τον νου: Μπορούμε να προγραμματίσουμε καλύτερα το μυαλό μας, απολαμβάνοντας τα οφέλη της βελτιωμένης εκδοχής μας; Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός μας εκπαιδεύει και μας εξελίσσει

Πέντε τρόποι για να ελέγξετε τον νου σας: Ο νους καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, και μπορούμε να τον εκπαιδεύσουμε ώστε να εργάζεται προς όφελός μας.

Η αρχή του 90-10 καθορίζει τη ζωή σας: Έχετε σκεφτεί όλες εκείνες τις φορές που επιτρέψατε σε ανθρώπους και γεγονότα να σας χαλάσουν τη διάθεση; Οι αντιδράσεις σας στις αναποδιές της ζωής καθορίζουν την ευτυχία σας.

Σεροτονίνη: Ο νευροδιαβιβαστής της ευτυχίας στο τραπέζι σας: Μια χημική ουσία που ρυθμίζει την καλή σας διάθεση και ενισχύεται από τις διατροφικές σας επιλογές. Γιατί η ευτυχία περνάει και από το στομάχι σας...

Βελονισμός: Οταν το σώμα θεραπεύει τον εαυτό του: Μια πανάρχαια κινεζική ιατρική μέθοδος με θεαματικά και επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα σε ποικίλες παθήσεις, που στοχεύει στην ολιστική θεραπεία του ατόμου.

Η αιώνια λιακάδα ενός νεανικού μυαλού: 10+1 διαφορετικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος στον εγκέφαλό μας. Γιατί η νεότητα είναι, τελικά, στάση ζωής και αποτέλεσμα των έξυπνων επιλογών μας.

Εγκεφαλικά κύμματα: Η γλώσσα του εγκεφάλου: Αποκωδικοποιήστε τη γλώσσα του εγκεφάλου σας, συντονιστείτε στη θετική συχνότητα και απολαύστε μια απολύτως λειτουργική καθημερινότητα

Φαινόμενο placebo: Οταν οι θετικές προσδοκίες θεραπεύουν: Η αυτoΐαση δεν είναι παραμύθι αλλά γεγονός, όπως αποδεικνύεται από έρευνες που έχουν γίνει για το φαινόμενο placebo και τη δύναμή του να απαλύνει τα συμπτώματα και να εξουδετερώνει τον πόνο.

Θετικές δηλώσεις: Ο,τι πιστέψεις είναι ήδη δικό σου: Γνωρίζετε ότι οι σκέψεις διαμορφώνουν την πραγματικότητά σας; Ασκηθείτε στις θετικές δηλώσεις, επαναπρογραμματίστε τον νου σας και βιώστε τη ζωή που αξίζετε.

Εφαρμόστε τη νοητική νηστεία των επτά ημερών: Αποτοξινώστε τον νου σας από τις αρνητικές σκέψεις και νιώστε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Γιατί μερικές φορές επτά μέρες αρκούν για να αλλάξουν μια ολόκληρη ζωή.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο πρωταγωνιστής του «Κόκκινου Ποταμιού» μιλά για το ρόλο του γιατρού Νικολαΐδη στη μεγάλη παραγωγή του Open, τη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη αλλά και την πρώην σύζυγό του Τάνια Τρύπη και εξηγεί γιατί η εποχή μας δεν βγάζει σταρ όπως η μητέρα του Τζένη Καρέζη.

Just the 2 of us: Όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ποια είναι τα 13 ζευγάρια που θα δούμε στο σόου υπερπαραγωγή του Open.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις: Ο νικητής του Master Chef 3 Μανώλης Σαρρής προβλέπει το φετινό νικητή στο ριάλιτι και η εκρηκτική τραγουδίστρια Αθηνά Μανουκιάν μιλά για τη συμμετοχή της στη Eurovision με τη σημαία της Αρμενίας.

Αγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο στο στάβλο μετά το ερωτικό μαρκάρισμα του Κλεομένη στον Μελέτη. Ο Δούκας τιμωρεί τον επιστάτη πετώντας τον σ’ ένα φρεάτιο. Εκβιασμός της Μυρσίνης στη Δρόσω για να δώσει το παιδί στην Ασημίνα.  

8 λέξεις: Η είσοδος του Μάρκου στο σκοτεινό κόσμο των αναβολικών και οι εξελίξεις σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Τζουλιάνας από τη Ναυσικά.

Το Καφέ της Χαράς: Η νέα γυναίκα που εισβάλει στη ζωή του Περίανδρου Πώποτα.

Στην ενότητα Life συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Open LifePeopleΑσφαλιστικόΕΘΝΟΣ της Κυριακής