Ελλάδα|22.02.2020 23:34
Πανελλήνιες εξετάσεις: «Ψαλίδι» σε εισακτέους και μετεγγραφές - Ολο το σχέδιο
NewsroomΜείωση των εισακτέων έρχεται φέτος για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι θα δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις τον Ιούνιο.
Ηδη τα πανεπιστήμια προετοιμάζονται για να στείλουν στο υπουργείο Παιδείας τις προτάσεις τους με τον αριθμό των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», τα τμήματα επιμένουν σε περιορισμό των εισακτέων.
Η διαδικασία της αποστολής των προτάσεων δεν έχει ολοκληρωθεί, συνεπώς το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει από όλα τα ιδρύματα τις προτάσεις τους, καθώς έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις αρχές Μαρτίου να στείλουν τα σχετικά έγγραφα.
Διαβάστε όλο το σχέδιο στο ρεπορτάζ του Εθνος το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή 23/2/2020.
Διαβάστε ακόμη
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου