Οι κάμερες «έπιασαν» καταζητούμενο τρομοκράτη τραυματισμένο από το καλάσνικοφ
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα. Το OPEN και η Μίνα Καραμήτρου φέρνουν στη δημοσιότητα αποκλειστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, λίγες ώρες μετά από ληστεία, να προσπαθεί να φτάσει στο νοσοκομείο με τραύμα από καλάσνικοφ. Σε αυτό διακρίνεται ο καταζητούμενος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο των συνεργών του στο Σεισμανόγλειο για να αναζητήσει βοήθεια.
Σε κείμενό του που είχε αναρτήσει παλαιότερα ο 46χρονος τρομοκράτης είχε γράψει για τη ληστεία στον Χολαργό ότι «με αφορμή τον σχολιασμό σχετικά με την απαλλοτρίωση του καταστήματος-καζίνο του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, οφείλω να ενημερώσω ότι τραυματίστηκα μόνος μου. Άλλωστε, όπως φαίνεται στο βίντεο του καταστήματος, το όπλο πέρασε στα χέρια μου, κάτι που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αν είχα ήδη τραυματιστεί. Η ευθύνη του αδέξιου χειρισμού είναι αποκλειστικώς δική μου. Το σενάριο ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλον αποσκοπεί στη διόγκωση του κατηγορητηρίου και στην διάχυση κακοπιστίας μεταξύ των αγωνιζόμενων. Και βέβαια, τίποτα δεν συνδέει τον σύντροφο Σταθόπουλο με την ληστεία».
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια