Καιρός: Ανοιξη μέχρι νεωτέρας - 20 βαθμοί Κελσίου τη Δευτέρα
NewsroomΜε πολύ καλές καιρικές συνθήκες και ηλιοφάνεια ξεκινάει η εβδομάδα με λίγες αραιές συννεφιές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος τη Δευτέρα κι έτσι θα πάει μέχρι και την Πέμπτη, οπότε και θα επανέλθει το βροχερό σκηνικό. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένσταση, που βαθμιαία όμως στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές, αλλά παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριας εντάσεως δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο