Ελλάδα|25.02.2020 16:06

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο σφοδρών επεισοδίων

Γιάννης Φώσκολος

Σε ισχυρό αστυνομικό κλοιό και με εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ να πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το ξενοδοχείο αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα το συνέδριο-εξπρές της ΓΣΕΕ. 

Ο χώρος του ξενοδοχείου και τα γύρω τετράγωνα είναι αποκλεισμένα από κλούβες των ΜΑΤ, καθώς το Καβούρι θυμίζει «Αστακό» και εκατοντάδες αστυνομικοί απαγορεύουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο και τα γύρω στενά. Στο ξενοδοχείο έχει φτάσει ήδη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ σε λίγο αναμένεται η Φώφη Γεννηματά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι διαδηλωτές φοράνε μάσκες οι οποίες εικονίζουν μαϊμούδες, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ακόμη πρόσβαση μέσα στο ξενοδοχείο.

Η πρόσβαση θα επιτραπεί μόλις ολοκληρωθούν οι προσυνεδριακές διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του ξενοδοχείου διεξάγονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και τη νομιμοποίηση συνέδρων. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

ΓΣΕΕΠΑΜΕ