Ελλάδα|08.12.2018 08:56
Σε συναγερμό οι αλβανικές Αρχές για το μνημόσυνο του Κατσίφα στους Βουλιαράτες
NewsroomΚαψόνια άνευ προηγουμένου από τις αλβανικές Αρχές ενόψει του μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Οι γείτονες την Παρασκευή εμπόδισαν ακόμη και συγγενείς του Κατσίφα που ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο, να περάσουν τα σύνορα.
Ακόμη, δημοσιογράφοι έπρεπε να περιμένουν έως και δύο ώρες, προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία τους στα σύνορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Την ώρα του μνημόσυνου, Αλβανοί εθνικιστές οργανώνουν συγκέντρωση ενάντια στον «ελληνικό εθνικισμό» με σύνθημα «να σώσουμε την Αλβανία».
Διαβάστε ακόμη
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης