Ελλάδα|27.02.2020 13:50

Αστρολογικός Οδηγός, Eat Me και Mandala εκτάκτως το Σάββατο (29/2) με το Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Μην χάσετε τo «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και το οποίο περιλαμβάνει τρεις προσφορές. Εναν αστρολογικό οδηγό, το Eat Me, το Mandala που μας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε ζωγραφίζοντας και το TV Εθνος και στις δύο εκδόσεις.

Στο Eat Me που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

  • Μαγειρεύουμε Λαχταριστές συνταγές για τη Σαρακοστή: Ρεβιθοκεφτέδες Σίφνου, Τηγανητά μύδια με σκορδάτο πουρέ πατάτας, Καλαμαράκια με σάλτσα πάπρικας, Ριζότο με θαλασσινά, Σπαγγέτι με γαρίδες και μύδια, Πατατοσαλάτα με χταπόδι, Μύδια με λάιμ, τζίντζερ και τσίλι, Φάβα με τσιπς τορτίγιας, Τηγανητές σουπιές με σάλτσα ελιάς. 
  • Σας ετοιμάσαμε ένα Αφιέρωμα στον Μπακαλιάρο. Μαθαίνουμε πώς τον ξαρμυρίζουμε και σας προτείνουμε υπέροχες συνταγές : Τηγανητό μπακαλιάρο σε χυλό μπίρας, Τραγανά φιλετάκια με σάλτσα ταρτάρ, Κεφτέδες μπακαλιάρου, Κροκέτες με κάππαρη και λεμόνι, Μπακαλιάρο με σάλτσα ντομάτας και πάπρικα, Μπακαλιάρο με φασόλια πλακί αλλά και με ρεβίθια και σπανάκι.
  • Φτιάχνουμε γλυκά και αλμυρά πιάτα με τα υλικά του μήνα: Ζουμερά Γκρέιπφρουτ, Τραγανές Φρέσκες Αγκινάρες και Φρούτα της Θάλασσας (Αχιβάδες και κυδώνια). 
  • Δοκιμάζουμε το απόλυτο νεοϋορκέζικο Cheesecake και 4 πρωτότυπες παραλλαγές του πιο δημοφιλούς γλυκού του πλανήτη: Cheesecake Τιραμισού, Cheesecake με μπράουνις και βύσσινα,  Cheesecake μήλου με τραγανά ψίχουλα, Cheesecake φυστικοβούτυρου με σοκολάτα. 
  • Ταξιδεύουμε στην Βαρκελώνη, με την συναρπαστική αρχιτεκτονική, το φανταστικό φαγητό και το καταπληκτικό κλίμα της όλο το χρόνο. 
  • Στρώνουμε το Κυριακάτικο Τραπέζι με ένα ολοκληρωμένο μενού: Ψητό χαλούμι με σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας, Τυρόπιτα κανταΐφι με τρία τυριά, Κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού και Τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού. 
  • Γνωρίζουμε τις άγνωστες και δυσεύρετες λευκές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα, μαθαίνουμε τα πάντα για το λευκό ρούμι και δοκιμάζουμε Μεθυστικά γλυκά
  • Μαθαίνουμε τα πάντα για το ταχίνι, το ελληνικό  superfood και δοκιμάζουμε μάφινς με ταχίνι και μπανάνες.  
  • Πόσο σημαντικά είναι τα όσπρια στη διατροφή μας; Πόσο τακτικά πρέπει να τα καταναλώνουμε και με ποιους συνδυασμούς είναι θρεπτικά; Σ’ αυτό το τεύχος σας έχουμε όλες τις απαντήσεις. 
  • Φιλοξενούμε τον δημιουργό του Moby Dick The Musical Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και τους πρωταγωνιστές της παράστασης Μπάμπη Βελισσάριο, Αιμιλιανό Σταματάκη και Θοδωρή Βουτσικάκο.

Ακόμη:

Τι να μαγειρέψω σήμερα: Ιδέες και λύσεις για το καθημερινό μαγείρεμα, προτάσεις για νόστιμα και υγιεινά πιάτα, προτάσεις για εστιατόρια & ταβέρνες ψαροφαγίας σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Ανοιξιάτικο ωροσκόπιο

Η Βίκη Παγιατάκη προβλέπει αναλυτικά για κάθε ζώδιο όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες στα επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά! Για ποιους έρχονται μεγάλες ανατροπές και ανακατατάξεις. Ποια είναι η πιο καυτή περίοδος για τα αισθηματικά σας.

Mandala: Ζωγραφίστε χαλαρώνοντας

Δημιουργήστε τα δικά σας μοτίβα, χρωματίζοντας τα 16 μοναδικά σχέδια mandala. Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητά σας, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Με το βιβλίο ζωγραφικής «Χαλαρώστε ζωγραφίζοντας» μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά σχέδια, χρωματίζοντας τα μοτίβα που υπάρχουν στις σελίδες του με τα χρώματα που εσείς αγαπάτε!

Στο TV Εθνος που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή με τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» του Open, την επιστροφή του «Πακέτου» προσεχώς και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha.

Άγριες Μέλισσες αποκλειστικό: Η Ελένη δίνει μια ακόμη ευκαιρία στο Θωμά, ο Λάμπρος ανακοινώνει στη Θεοδοσία το διαζύγιό τους.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Αποκλειστική συνέντευξη του «Superg!rl» της Eurovision και φωτογραφίες από βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision της Ολλανδίας.

Master Chef: Ποιους «καρφώνει» η φιναλίστ του περσινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Καφέ της Χαράς»: Ο Απόστολος Καμιτσάκης που υποδύεται  τον νέος παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου συστήνεται και αποκαλύπτει εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

8 λέξεις: Η Τζουλιάνα το σκάει από το ορφανοτροφείο και πέφτει θύμα απαγωγής. Σε σοκ η Ναυσικά.

Στην ενότητα LIFE συνταγές για το τραπέζι της Σαρακοστής και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

eat mePeopleαστρολογικές προβλέψειςΕΘΝΟΣ της Κυριακής