Δεν επέτρεψαν την είσοδο σε 103 Έλληνες στην Αλβανία
Τίμος ΦακαλήςΗ Αλβανική αστυνομία μπλόκαρε το Σάββατο το πρωί (08/12) την είσοδο στην Αλβανία σε 103 Έλληνες πολίτες μεταξύ των οποίων και 3 δημοσιογράφους οι οποίοι ταξίδευαν για να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ οι γειτονικές αρχές αρνήθηκαν τη είσοδο των συγκεκριμένων Ελλήνων από την Κακαβιά με την αιτιολογία ότι ‘θεωρούνται «ανεπιθύμητοι» από το αλβανικό κράτος μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην κηδεία του Αλέξανδρου Κατσίφα’.
Παράλληλα, οι αλβανικές αστυνομικές αρχές, τους συγκέντρωσαν όλους σε μια αίθουσα και τους ενημέρωσαν πως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην Αλβανία διότι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ακραίων Αλβανών στο Αργυρόκαστρο και υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων.
Αντιτρομοκρατική μονάδα της Αλβανικής Αστυνομίας (RENEA) βρίσκεται στο Αργυρόκαστρο και είναι έτοιμη να επέμβει αν χρειαστεί .
- Μαίνεται η κακοκαιρία στην Κρήτη: Μηχανήματα του Στρατού στα Ζωνιανά - Καταστράφηκαν σπίτια, δρόμοι, μονάδες
- Αρχαιολογικό μυστήριο 1.400 ετών: Άγρια δολοφονία Αγγλοσάξονα με ένα χτύπημα στον λαιμό
- Οργή κατοίκων στη Ρώμη για την... κατάληψη από αμαξίδια γκολφ - Γιατί η Αιώνια Πόλη τραβάει «γραμμή»
- Χαλαρή τύπισσα πέφτει από 8 ορόφους σε στέγη, ανακάθεται και σκρολάρει στο κινητό - Δείτε βίντεο