Ελλάδα|29.02.2020 08:43
Ο κοροναϊός δεν πτόησε τους καρναβαλιστές στην Ξάνθη - Διασκέδασαν μέχρι το πρωί
NewsroomΠαρά το γεγονός πως οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα έχουν ματαιωθεί, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κοροναϊού, οι καρναβαλιστές που έχουν καταφτάσει στην Ξάνθη διασκέδασαν κανονικά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σύμφωνα με το xanthinea, το Καρναβάλι της Ξάνθης έχει υποστεί ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα από την απρόσμενη εξέλιξη της ματαίωσής του, μιας και παραμένει άγνωστη η στάση που θα κρατήσουν οι χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονταν την Κυριακή στην πόλη.
Ωστόσο σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να επισκέπτονται την περιοχή, ενώ και οι ίδιοι οι κάτοικοι δηλώνουν φανερά την επιθυμία τους να βγουν έξω και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.
Διαβάστε ακόμη
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη