Περιφέρεια Κρήτης: Αναβαθμίζει ενεργειακά το Γενικό Νοσοκομείο Σητείας
NewsroomΗ Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Σητείας, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σηματοδοτώντας τα έργα ουσιαστικής ανακαίνισης του Νοσοκομείου.
«Επικοινώνησα με την κυρία Μπορμπουδάκη και θα προχωρήσουμε για τις μελέτες προκειμένου να χρηματοδοτήσει η Περιφερεια Κρήτης το έργο της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του κτιρίου, αλλά και τον εξοπλισμό σε ότι χρειάζεται το ίδρυμα και θεωρώ ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοπρατούμε αυτά τα έργα. Πρώτα όμως θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.
Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου Γιώργο Τσιφετάκης, Γιάννη Ανδρουλάκη και Κωσταντίνο Ξενικάκη.
Στους θαλάμους και τους χώρους που έχουν ανακαινίσει με δωρεές τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μανόλη Παπανικολάου και μέλη του συλλόγου καθώς και από την Υποδιοικήτρια Μαρία Δαρατσιανού, του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νίκο Σολιδάκη και την Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Μαρία Δασενάκη.
«Εκφράζω το θαυμασμό μου στο έργο του Συλλόγου, διότι όλοι οι άνθρωποι του κάνουν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει από το κράτος» είπε ο περιφερειάρχης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για το έργο που επιτελείται.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια