Βόλβη: Σε άτομα από το Μπαγκλαντές ανήκουν τα τρία πτώματα
NewsroomΣε μετανάστες από το Μπανγκλαντές φαίνεται πως ανήκουν τα τρία πτώματα, που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατός τους προήλθε από εισπνοή δηλητηριώδους αερίου, πιθανότατα κατά την παραμονή τους σε κάποιο κλειστό χώρο.
Υπό αυτές τις συνθήκες κι ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι διωκτικές αρχές είναι οι άτυχοι άνδρες -ηλικίας από 20 έως 40 ετών- να ταξίδευαν κλεισμένοι μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου και από την εισπνοή αερίων της καύσιμης ύλης να έχασαν τις αισθήσεις τους, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός τους. Κατά αυτήν την εκδοχή πιθανολογείται ότι ο οδηγός – διακινητής, μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκροί, να τους άφησε στο σημείο εντοπισμού και να εξαφανίστηκε.
Τα άψυχα κορμιά τους βρέθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ενώ από την πρώτη στιγμή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την ιατροδικαστική έρευνα.
- Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
- Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
- Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
- Γιατί το Ιράν δεν κάνει πίσω: Η μάχη στα Στενά του Ορμούζ και το επικίνδυνο αδιέξοδο με τον Τραμπ