Ελλάδα|05.03.2020 19:03
Λέσβος: Κάτοικοι δεν άφησαν πλοίο ΜΚΟ να δέσει στο λιμάνι
NewsroomΜια ομάδα κατοίκων της Λέσβου δεν επέτρεψε σήμερα το μεσημέρι στο πλοίο «Mare Liberum» να δέσει για τροφοδοσία στο λιμάνι της πόλης. Το πλοίο ανήκει στην μη κυβερνητική οργάνωση με την ονομασία «Sea Watch» με εμπειρία στις θαλάσσιες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πλοίο αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ από τις λιμενικές αρχές έγινε γνωστό στο πλήρωμα ότι δεν μπορεί να πλεύσει στα ανατολικά και βόρια του νησιού λόγω συνεχιζόμενων ασκήσεων και βολών του Στρατού.
Το πλοίο ήταν δεμένο στο λιμανάκι της Σκάλας Λουτρών, νότια της Μυτιλήνης απ' όπου αναχώρησε μετά από καταγγελλόμενη επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του, από αγνώστους το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Διαβάστε ακόμη
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ