Ελλάδα|09.12.2018 15:03
Κρήτη: Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πλοίο για ναρκωτικά
NewsroomΕξονυχιστικούς ελέγχους κάνουν οι λιμενικοί, σε φορτηγό πλοίο, που έδεσε αργά τη νύχτα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το πλοίο, σημαίας Συρίας, εντοπίστηκε πριν από τρεις ημέρες, να πλέει ανοιχτά της Σητείας και θεωρήθηκε ύποπτο για τη μεταφορά παράνομου φορτίου.
Οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αθερινόλακκου Σητείας, ωστόσο κρίθηκε ότι ο έλεγχος θα γινόταν καλύτερα στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το ekriti.gr. Το πλοίο μεταφέρει 18 κοντέινερ και από νωρίς το πρωί είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή και κλιμακίου από την Αθήνα.
Οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει στις Αρχές, αναφέρουν ότι το πλοίο μεταφέρει ναρκωτικά. Στις έρευνες, ακόμη, συμμετέχουν και δύο εκπαιδευμένα σκυλιά του Λιμενικού.
Διαβάστε ακόμη
- Μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στην Αττική - «Να υπάρχει ενημέρωση για το είδος του κινδύνου»
- Αιχμηρή παρέμβαση Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη: «Αντιβαίνει στην αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Στέργιος Καλπάκης - Παραμένει στο κόμμα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με κανένα σχήμα
- «Η σπηλιά δεν συγχωρεί»: Δύτης εξηγεί τι αντιμετώπισαν οι άτυχοι δύτες που πέθαναν στις Μαλδίβες