Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης στη Βέροια: Πέθανε ενώ τη βίαζαν
NewsroomΣε σεξουαλικό έγκλημα αποδίδεται ο θάνατος της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης, 3 Μαρτίου 2020, απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας.Δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 47 ετών, Ρομά που διέμεναν στον παρακείμενο καταυλισμό, ήταν οι δράστες της δολοφονίας της 44χρονης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο InVeria.gr o Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Διονύσης Κούγκας.
Οι δύο άντρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρεια των ναρκωτικών, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν κατά τη διάρκεια του βιασμού τής έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και πέθανε.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και ήδη μεταφέρθηκαν στην ανακρίτρια, ενώ έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου, ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα) και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων