Κοροναϊός: Ξεκινούν απολυμάνσεις στα σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου
NewsroomΟ αριθμός των σχολείων που κλείνουν καθημερινά στην Αθήνα και γενικότερα στην ελληνική επικράτεια, αυξάνονται μαζί με τα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στη χώρα. Για το λόγο αυτό ακόμη και οι δήμοι που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα εντός των ορίων τους παίρνουν προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κοροναϊού. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Χαλανδρίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής.
Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου αναφέρει τα εξής: «Ως συμπληρωτικό προληπτικό μέτρο για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, ο Δήμος Χαλανδρίου αποφάσισε να πραγματοποιηθούν, αυτή την εβδομάδα, απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω της αναστολής λειτουργίας σχολείων σε όμορους δήμους και παρότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στα σχολεία του Χαλανδρίου. Ο Δήμος Χαλανδρίου παραμένει σε συνεχή επαφή με τις σχολικές μονάδες και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού».
- Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
- Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
- Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
- Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»