Ελλάδα|09.03.2020 20:57
Θρίλερ με νεκρό στον Εβρο - Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.
NewsroomΣτην κοίτη του ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πετάλου - Πέπλου Φερών, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα αφρασιατικής καταγωγής σε προχωρημένη σήψη. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και η λήψη βιολογικού υλικού.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε στην περιοχή Πετάλου – Πέπλου Φερών, στην κοίτη του ποταμού Έβρου, σορός αγνώστου άνδρα αφρασιατικής καταγωγής σε προχωρημένη σήψη.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και η λήψη βιολογικού υλικού».
Διαβάστε ακόμη
- Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
- Συνεδριάζει πρώτη φορά η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας - Στη «φάκα» του MedWatch τέσσερις νέες ειδικότητες
- Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
- Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα