Ελλάδα|11.03.2020 07:33
Κοροναϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού
NewsroomΤην αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ,ΚΕΣΕΝ, Σχολές σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, θαλαμηπόλων) από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 μέρες, αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κοροναϊου.
Διαβάστε ακόμη
- Θα μπορούσε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά; Η πληγωμένη Τεχεράνη και η ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε
- Ο Τσελέντης προειδοποιεί: Δυστυχώς η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
- Ο «καταραμένος» θησαυρός, το ναυάγιο και η φυλακή: Η συναρπαστική ιστορία του Τόμι Τόμπσον που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος
- Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων: Η παράξενη νευρολογική διαταραχή που είναι πιο συχνή στα παιδιά