Λιμάνι Πειραιά: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ βούτηξαν και έσωσαν οδηγό ταξί
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΤη ζωή ενός οδηγού ταξί, ο οποίος έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στη θάλασσα με το επαγγελματικό όχημά του, έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12.35, όταν ένα ταξί έπεσε με ταχύτητα μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πύλη Ε7.
Ο υπαρχιφύλακας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και ο Αστυφύλακας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, βούτηξαν χωρίς δεύτερη σκέψη στα παγωμένα νερά και απεγκλώβισαν τον οδηγό ταξί την ώρα που το όχημά του βυθιζόταν. Θεωρείται βέβαιο από τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θα είχε καταφέρει να βγει από το νερό ζωντανός εάν οι αστυνομικοί δεν είχαν ανταποκριθεί τόσο άμεσα.
«Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κάποιοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν σπίτι με τις οικογένειές τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετούμε. Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η πολιτεία», ανέφερε για το περιστατικό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Σπύρος Λιότσος.
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα