Γιατρός στο «Αττικόν»: Πότε πηγαίνουμε στο νοσοκομείο με συμπτώματα
NewsroomΟ πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου «Αττικόν», Σπύρος Πουρναράς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, υπογράμμισε ότι είναι υψίστης σημασίας να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. «Στόχος είναι να εξαπλωθεί σιγά σιγά στον χρόνο και όταν βελτιωθεί ο καιρός το Πάσχα θα είναι καλύτερα τα πράγματα», ανέφερε.
Είπε ότι είναι ατομική αλλά και συλλογική ευθύνη. «Είμαστε όλοι σε επιφυλακή , αλλά πρέπει να ελαττώσουμε τη δημόσια έκθεσή μας», υπογραμμίζει ο κ. Πουρναράς. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνθήκες νοσηλείας στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλές αλλά αν αυξηθούν ταυτόχρονα τα κρούσματα το σύστημα υγείας θα ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει.
Τόνισε ότι πρέπει να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο μόνο όταν έχουμε υψηλό πυρετό - από 38 και πάνω- , βήχα, δύσπνοια, ενώ συνέστησε αν έχουμε ήπια συμπτώματα να παραμένουμε σπίτι.
Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου «Αττικόν» στο Open TV
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες