Αναβάλλεται η κλήρωση Τζόκερ και ΠΡΟΤΟ της Κυριακής λόγω κορονοϊού
NewsroomΤο βράδυ της Κυριακής δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ, λόγω των συνθηκών που ισχύουν από την εξάπλωση του κορονοϊού.
Ο ΟΠΑΠ -αφού δήλωσε στους παίκτες, μέσω SMS, ότι θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα στο άμεσο διάστημα- έδωσε στη δημοσιότητα και σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται:
«Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020. Καλούμε τους πελάτες μας να μείνουν σπίτι και να μην επισκεφθούν τα καταστήματα του δικτύου μας. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες Pamestoixima.gr και Tzoker.gr λειτουργούν κανονικά. Σταθερή δέσμευση μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας, και στηρίζουμε όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας».
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά