Ελλάδα|10.12.2018 16:15

Δολοφονία φοιτήτριας: «Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι, την πέταξαν σαν τσουβάλι»

Newsroom

«Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου» ανέφερε η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη

Η μητέρα της 21χρονης ξέσπασε κατά των δύο φερόμενων ως δολοφόνων της κόρης της, λέγοντας με λυγμούς: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα, αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κυρία Τοπαλούδη.

«Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου», ανέφερε η μητέρα της και πρόσθεσε: «Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για τον θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

«Ήταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα, όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα να κόψουν τα όνειρά της… Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου ό,τι πιο πολύτιμο, πιο όμορφο ήταν η Ελένη… Δεν της στέρησα τίποτα», σημείωσε.

«Η κόρη μου μαρτύρησε»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε, τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο… Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψυχή μου τα όνειρά μου… Πονάει και τσουρουφλίζει η απώλεια της Ελένης μια κοπέλα 1,82 του στίβου μπάσκετ, αλλά ήταν δυο παλικαράδες και ψευτόμαγκες της Ρόδου», συνέχισε η κυρία Τοπαλούδη.

Έκκληση του πατέρα: «Να ανοίξουν στόματα»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 21χρονης ζήτησε να «σπάσει» ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

«Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ίδιους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι "εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν"».

Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός». 

φοιτήτριαΡόδοςΕλένη Τοπαλούδη