Ελλάδα
|
18.03.2020 17:13
Στη φυλακή επιχειρηματίας για παραβίαση μέτρων για τον κορονοϊό
NewsroomΝα κρατηθεί, μέχρι να δικαστεί από το αυτόφωρο, αποφάσισε εισαγγελέας για ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.
Πρόκειται για 67χρονο που συνελήφθη ύστερα από αστυνομικό έλεγχο και παραπέμφθηκε να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση του αναβλήθηκε και η εισαγγελική αρχή αποφάσισε να μην άρει την κράτησή του μέχρι να γίνει η δίκη. Υπό αυτές τις συνθήκες θα παραμείνει υπό κράτηση έως αύριο, οπότε θα οδηγηθεί εκ νέου στο ίδιο ακροατήριο.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;