Ελλάδα|20.03.2020 19:09

#Μένουμε_σπίτι με EatMe και TV Εθνος - Οδηγός για εργαζόμενους στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

#Μένουμε_σπίτι με το Εθνος της Κυριακής που έρχεται για άλλη μια Κυριακή με πλούσια ύλη. Το τεύχος της Κυριακής (22/3) έρχεται με τον απόλυτο οδηγό για όσα αφορούν στα νέα δεδομένα που δημιουργεί στο χώρο της εργασίας και των επιχειρήσεων ο κορονοϊός. Στην έκδοση των 4,25€ κυκλοφορεί με έξτρα συνταγές το EatMe για το διάστημα που θα είμαστε σπίτι, λόγω κορονοϊού καθώς κι ο σούπερ τηλεοπτικός οδηγός από το TV ΕΘΝΟΣ για την εβδομάδα που ακολουθεί και στις δύο εκδόσεις.

Κορονοϊός & εργασία - 80 ερωτήσεις κι απαντήσεις

  • Πώς θα εισπράξουν 2 δισεκατομμύρια ευρώ υπάλληλοι και επαγγελματίες
  • Ποιοι δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού και πώς θα συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα των 800 ευρώ
  • Τι ισχύει για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που μένουν ανοιχτές με μειωμένο τζίρο.
  • Τι προβλέπεται για την προσωρινή αναστολή συμβάσεων εργασίας.  
  • Πότε θα καταβάλλεται το 60% του ενοικίου για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους
  • Τι ισχύει για το δώρο Πάσχα και πότε θα καταβληθεί και για την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων
  • Για ποιους ισχύει η αναστολή φορολογικών τους υποχρεώσεων
  • Οι ποινές για τους εργοδότες που προχωρούν σε απολύσεις

Extra EatMe «Μένουμε Σπίτι & Μαγειρεύουμε»

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός στο σπίτι, μας έφερε πιο κοντά στην οικογένεια μας και μας έβαλε στη κουζίνα για να μαγειρέψουμε και να περιποιηθούμε τους αγαπημένους μας. Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να σας βοηθήσουμε και να σας εμπνεύσουμε, με ένα έξτρα τεύχος με πολλές ιδέες για ξεχωριστά μαγειρέματα.

Το extra τεύχος του eatme «Μένουμε Σπίτι & Μαγειρεύουμε», μας δίνει ιδέες για να μαγειρέψουμε συνταγές με λίγα υλικάιδέες για ζυμαρικά που αγαπάμε όλοι μας και συνταγές για να παίξετε μαζί με τα παιδιά σας στη κουζίνα, να περάσετε το χρόνο σας μαζί τους δημιουργικά και νόστιμα φτιάχνοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Ιατρική Βιβλιοθήκη - Διαβήτης: Ολα όσα θέλετε να μάθετε

Η νέα σειρά του Έθνους, Ιατρική Βιβλιοθήκη σας δίνει τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για τον Διαβήτη, αναλύοντας τα πολλά του πρόσωπα και τονίζοντας το ρόλο που παίζει η διατροφή και ο σωστός τρόπος ζωής στην καταπολέμησή του. Κατανοήστε τί είναι ο υπογλυκαιμικός δείκτης, και πώς γίνεται η μέτρηση του σακχάρου.

Μάθετε πώς να τρώτε με σύνεση και να κρατάτε σταθερό το σάκχαρό σας, απολαύστε γλυκά με προσοχή αλλά... και χωρίς τύψεις. Διαβάστε για τους πιο κοινούς μύθους που αφορούν τον Διαβήτη και για το τί πρέπει να προσέξουν οι διαβητικοί σε σχέση με τον κορονοϊό και, τέλος, βρείτε γιατρικά της φύσης που βοηθούν αποτελεσματικά.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι των «8 λέξεων» Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Θάλεια Ματίκα μιλούν για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της Εύας και του Νικηφόρου και το ρόλο που θα παίξει η Ολυμπία. Μιλούν για το κλίμα στην Κύπρο μετά την διακοπή των γυρισμάτων της σειράς λόγω κορωναϊού και θυμούνται στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας τους.

Master Chef: Η «κλίκα» επιβίωσε. Ποιοι έφτασαν στην εξάδα, τι θα γίνει με τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

«8 λέξεις»: Επανασύνδεση και πρόταση γάμου του Μάρκου στην Ναυσικά. Η αντίδραση της μικρής Τζουλιάνας.

Eurovision: Η ακύρωση του διαγωνισμού και τι ζήτησε η Στεφανία για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας το 2021.

Έρευνα: Πόσες ώρες βλέπουν οι Έλληνες τηλεόραση μετά το «Μένουμε σπίτι»

«Μένουμε σπίτι» στα social media: Οι δραστηριότητες και τα μηνύματα των Ελλήνων celebrities.

Μετά το κομμωτήριο: Ποιες Ελληνίδες επώνυμες άλλαξαν look. Τους πάει;

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΞΤΡΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Οι καλύτερες επιλογές στην συνδρομητική TV για παιδικές σειρές, ταινίες και σειρές. Ποια προγράμματα της μεγάλης και της μικρθής οθόνης ασχολήθηκαν με πανδημίες και ιούς. Ακόμη: Οι τροφές που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, έξυπνες παρασκευές για φυσικά αντισηπτικά, δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες με τα παιδιά στο σπίτι και η αλήθεια για τα κατοικίδιά μας και τον κορονοϊό.

ΚορονοϊόςTV Έθνοςeat meΜένουμε Σπίτι