Ελλάδα|19.03.2020 21:34
Κορονοϊός: Σε καραντίνα το 30% του προσωπικού του νοσοκομείου Καστοριάς
NewsroomΟ τρίτος θάνατος ασθενούς με κορονοϊό στην Καστοριά εντείνει την ανησυχία. Για τον 70χρονο που πέθανε στο νοσοκομείο, η διάγνωση ήλθε μετά-θάνατον, ενώ οι εξελίξεις κάνουν τις τοπικές αρχές να ζητούν έκτακτα μέτρα στο νομό, ακόμη και απαγόρευση κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Open ΤV Παναγιώτη Μανή, το νοσοκομείο λειτουργεί στα «κόκκινα», αφού το 30% του προσωπικού έχει μπει σε καραντίνα.
Άρχισσν ήδη να παίρνονται δείγματα από όλους τους εργαζόμενους για να μπορέσουν να εντοπίσουν ποιοι είναι θετικοί και ποιοι αρνητικοί στον κορονοϊό, ώστε να απολυμανθεί το νοσοκομείο.
Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open ΤV:
Διαβάστε ακόμη
- «Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
- «Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
- Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;