Ελλάδα|21.03.2020 16:51
Κορονοϊός: Βγήκαν για μπάνιο και για βόλτες στις παραλίες της Χαλκιδικής
NewsroomΌπως χθες έτσι και σήμερα, πολλοί πολίτες από την Θεσσαλονίκη, αψήφισαν τα μέτρα και τις συστάσεις για τον κορονοϊό και πήγαν στις παραλίες της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, πολλοί είναι εκείνοι που τις τελευταίες μέρες έχουν ανοίξει τα εξοχικά τους και μένουν σε αυτά λόγω του Σαββατοκύριακου. Από αυτούς αρκετοί είναι εκείνοι που ανά δυο άτομα ή και ένας ένας βγαίνουν από το σπίτι για βόλτα ή για τρέξιμο στην παραλία. Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι όπως φαίνεται και στην κάμερα του OPEN TV που έκανα ακόμα και βουτιές.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποιο κρούσμα κορονοϊού στην Χαλκιδική.
Διαβάστε ακόμη
- Φουντώνουν τα σενάρια διαδοχής του Τραμπ: Οι πληροφορίες για Ρούμπιο που έβαλαν «φωτιές» στον Λευκό Οίκο
- «Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
- Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του Ράσελ Μπραντ για βιασμούς - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Βρετανό ηθοποιό
- Τελικά υπάρχουν γοργόνες; Το αλλόκοτο εύρημα που δίχασε την επιστήμη και το τρομακτικό δείγμα