Ελλάδα|11.12.2018 15:45

Αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ με 40 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές (pics)

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στους δρόμους γύρω αλλά και μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές και τουλάχιστον 40 συλλήψεις με τους περισσότερους να κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 200 αστυνομικοί των διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών που είναι ιδιαίτερα έντονη το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Φυσικά στόχος των Αρχών και μέσα από τις προσαγωγές είναι να φτάσουν στα οργανωμένα κυκλώματα.

Επίσης έχουν κατασχεθεί  μεγάλες ποσότητες κάνναβης και οπλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr αστυνομικοί στη ασφάλειας περιπολούν στην περιοχή με πολιτκά και προχωρούν σε συλλήψεις όταν εκείνοι κρίνουν απαραίτητο. 

Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει επίθεση από τοξικομανή σε βάρος φοιτήτριας η οποία κινούταν έξω από την Πολυτεχνική Σχολή και χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.

Συνολικά σαράντα άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής από την ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται από το πρωί της Τρίτης στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε περιοχές γύρω από αυτό, αλλά και σε σπίτια, καθώς και σε ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της πόλης.   

ναρκωτικάΑΠΘΘεσσαλονίκη