Ελλάδα|27.03.2020 09:10
Σάμος: Ταυτοποιήθηκαν 4 κάτοικοι για τις φθορές σε οχήματα και οίκημα ΜΚΟ
NewsroomΤρεις υποθέσεις καταστροφής αυτοκινήτων και ενός οικήματος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που λειτουργούσαν στη Σάμο σε για το Προσφυγικό, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις κάτοικοι του νησιού ως δράστες σε τρεις υποθέσεις πρόκλησης φθορών σε οχήματα και σε οίκημα μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, οι τέσσερις κάτοικοι, δρώντας από κοινού ή μεμονωμένα, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές, είτε πετώντας πέτρες είτε βάζοντας φωτιά κατά περίπτωση, σε δύο σταθμευμένα οχήματα και σε οίκημα στο Βαθύ και το Πυθαγόρειο.
Διαβάστε ακόμη
- Επιστρέφουν με C-130 στην Ελλάδα τα επτά αδικοχαμένα «αετόπουλα» - Τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα
- Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι κηδείες της Σταυρούλας, της Αναστασίας, της Αγάπης που έχασαν τη ζωή της στη «Βιολάντα»
- Συναγερμός για τοξικά κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στα μήλα - Τι δείχνει έρευνα για 13 ευρωπαϊκές χώρες
- Η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της Eurovision