Ελλάδα|28.03.2020 13:15

Σωτηρία: Αυτοψία στα «κεντρικά» του κορονοϊού - Σοκάρουν οι περιγραφές

Newsroom

Το Εθνος της Κυριακής πραγματοποίησε αυτοψία στα «κεντρικά» του κορονοϊού, στο Νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο είναι αυτό που τραβά το περισσότερο «κουπί» και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει μάχη κάθε ώρα που περνάει για να βοηθήσει τους ασθενείς που έχουν χτυπηθεί από τον φονικό ιό.

Μην χάσετε κι αυτή την Κυριακή (29/3) το Εθνος, καθώς γιατροί και νοσηλευτές μιλούν για την φρενίτιδα που επικρατεί, καθώς όπως λένε «κάθε μέρα ένα κρεβάτι αδειάζει και ένα άλλο γεμίζει», ενώ αναφερόμενοι στην επιθετικότητα και το πώς «χτυπά» ο Covid-19 επισημαίνουν ότι «τέτοια συµπεριφορά ιού δεν έχουµε ξαναδεί».

Οι περιγραφές τους είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς «ξαφνικά έρχεται επιδείνωση που δεν την περιµένεις...»

Το «Εθνος της Κυριακής» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την σκληρή και συνάμα πρωτόγνωρη καθημερινότητα που βιώνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Μιλώντας µε γιατρούς της κλινικής όπου νοσηλεύονται βαριά περιστατικά µε κορονοϊό, καταγράφει τον φόβο τους για την εξέλιξη του ιού, την ανησυχία τους µήπως κολλήσουν, αλλά και την ελπίδα τους όταν βλέπουν ασθενείς να κερδίζουν τη µάχη...

«Τέτοια συµπεριφορά ιού δεν έχουµε ξαναδεί, παρότι πριν από λίγα χρόνια αντιµετωπίσαµε τον SARS και τον Η1Ν1. Εκεί που βλέπεις µια κάπως καλή κατάσταση, ξαφνικά έρχεται επιδείνωση» αναφέρει ο επικεφαλής της ΜΑΦ, Γιώργος Κούρτης.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο Εθνος που κυκλοφορεί την Κυριακή (29/3), που έρχεται με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα αφορούν στην καθημερινότητά μας, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον ελέω κορονοϊού, καθώς και το ειδικό ένθετο των 16 σελίδων για το πώς θα μπείτε στις σχετικές πλατφόρμες έτσι ώστε να λάβετε τα επιδόματα και τα μπόνους που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Εθνους της Κυριακής

γιατροίκαραντίναΚορονοϊόςνοσηλευτέςνοσοκομείο Σωτηρία