Ελλάδα
|
28.03.2020 16:38
Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοκτόνησε αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΘρήνος στην Ελληνική Αστυνομία από τον θάνατο αστυνομικού που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο.
Ο αστυνομικός ήταν οδηγός ανώτερου αξιωματικού της Άμεσης Δράσης.
Ο αστυνομικός, ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν πολύ πιεσμένος το τελευταίο διάστημα για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με οικογενειακά προβλήματα. Σύμφωνα με συναδέλφους του, δεν ήταν καλά ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα λόγω της έντασης των προβλημάτων του, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να φανταστεί ότι θα φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»