Χαρδαλιάς: «Την Παρασκευή χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας»
NewsroomΚρούσματα… ανεύθυνης εφευρετικότητας των Ελλήνων προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για αυστηρή τήρηση των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.
«Την Παρασκευή έσπασαν τα τηλέφωνα, ξαφνικά χάλασαν όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αναφερόμενος στους τρόπους που μηχανεύτηκαν ορισμένοι για να σπάσουν την καραντίνα.
Κατά τα άλλα, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια, διευκρινίζοντας πως η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.
Επίσης, επανέλαβε ότι παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, κάτι που είχε γνωστοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα με την υπογραφή σχετικής ΚΥΑ.
Αποφασίστηκε επίσης, όπως είπε, να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προκλητικούς λόγους.
Επισήμανε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και πως συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή και συνέπεια.
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»