Ελλάδα|29.03.2020 19:54
Κορονοϊός: Ψάχνουν 16 επιβάτες του Blue Star Mykonos που συνταξίδευαν με κρούσμα
NewsroomΤα 16 άτομα που αποβιβάστηκαν από το Blue Star Mykonos στη Λήμνο και φέρονται να συνταξίδευαν με τον 25χρονο που κατέβηκε νωρίτερα από εκείνους στην Ικαρία και είναι θετικός στον κορονοϊό αναζητούν οι αρχές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του limnosreport, οι αρχές της Λήμνου αναζητούν όσους ήταν επιβάτες στο Blue Star Mykonos που ταξίδεψε ο γιος του επιχειρηματία από την Ικαρία και ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid – 19.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου ενημέρωσε την επιτροπή υγείας που πρόσφατα συστάθηκε μαζί με τους Έπαρχο και διοικητή του νοσοκομείου για τον κορνοιό με σκοπό να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες πρόληψης πιθανού κρούσματος και στην Λήμνο.
πηγή: limnosreport.gr
Διαβάστε ακόμη
- Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά;
- Ο σκελετός του Ντ’Αρτανιάν: Η σφαίρα, το νόμισμα και το DNA φωτίζουν το μυστήριο του Μάαστριχτ
- Γιατί οι ΗΠΑ (νομίζουν) ότι κερδίζουν τις μάχες αλλά τελικά χάνουν τον πόλεμο
- Απάτες στον ΕΦΚΑ: Ο «αόρατος διαχειριστής» του ενός εκατομμυρίου - Πώς δρούσε με τις έξι εταιρείες-φαντάσματα