Στους δρόμους η πρώτη μονάδα φροντίδας αστέγων στον δήμο Αθηναίων
NewsroomΈτοιμη να βρεθεί δίπλα στους άστεγους και τους άπορους πολίτες της Αθήνας είναι η πρώτη Κινητή Μονάδα Φροντίδας του δήμου Αθηναίων.
Λίγο πριν βγει στους δρόμους της Αθήνας, η κινητή μονάδα παρουσιάστηκε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του δωρητή, από την πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου, Ελένη Κατσούλη.
Το όχημα είναι πλέον έτοιμο να υποστηρίξει τις επιτόπιες παρεμβάσεις (streetwork) του ΚΥΑΔΑ, για τη διενέργεια εξετάσεων, τη διανομή υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς.
«Οι δωρεές από μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις αποτελούν για εμάς μεγάλη ευθύνη, οι δωρεές, όμως, από ανθρώπους του μόχθου που δούλεψαν σκληρά στη ζωή τους και τώρα ανταποδίδουν στην κοινωνία, αποτελούν τεράστια τιμή και για εμένα, ως δήμαρχο, προσωπικά» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
- «Θα σε τουφεκίσω και εσένα»: Ο απίστευτος διάλογος του 89χρονου πιστολέρο με τον εισαγγελέα
- Η ζάμπλουτη κληρονόμος που γύρισε την πλάτη στην άνετη ζωή για να φτιάχνει βόμβες για τον IRA
- Χάος με μελισσοκόμο που εξαπέλυσε σμήνη από μέλισσες όταν πήγαν να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο καρκινοπαθή
- Κατάφερε το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου να επινοήσει δίκη του γλώσσα; Τι δείχνει νέα έρευνα