Ελλάδα|30.03.2020 18:34
Συγκινεί το αντίο του Σωτήρη Τσιόδρα στον Μανώλη Γλέζο
NewsroomΜε τον δικό του μοναδικό τρόπο αποχαιρέτησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, τον αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.
Ο κ. Τσιόδρας στο τέλος της ενημέρωσης για τα κρούσματα από τον κορονοϊό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να απευθύνω σήμερα και εγώ μαζί με όλους τους Ελληνες τον χαιρετισμό στον άνθρωπο που ήταν ο πρώτος ήρωας της Εθνικής Αντίστασης με το κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη έδωσε το μήνυμα του αγώνα της ελευθερίας σε όλη τη σκλαβωμένη Ευρώπη».
Και συμπλήρωσε: «Δεν θα ξεχάσω την ειλικρινή συζήτηση που είχα μαζί του πριν μερικά χρόνια σε μια εντελώς τυχαία αλλά ευεργετική για μένα συνάντηση. "Ας αντιμετωπίσουμε κι εμείς ηρωικά αυτή την πάλη με τον αόρατο εχθρό».
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου