Ελλάδα|03.04.2020 11:36

Κορονοϊός - οδηγός επιβίωσης επιχειρήσεων, Eat Me κι οδηγός για την υπέρταση στο Εθνος

Newsroom

To «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Απριλίου περιλαμβάνει το EatMe Απριλίου, βιβλίο από την Ιατρική Βιβλιοθήκη για την υπέρταση. Και στις δύο εκδόσεις κορονοϊός- οδηγός επιβίωσης για τις επιχειρήσεις και το TV Εθνος extra.

Πασχαλινό EatMe

Μετά το #Μένουμε_Σπίτι το «Πάσχα στο Σπίτι» είναι ίσως το νέο σύνθημα αυτού του μήνα. Η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε μας ανάγκασε να περάσουμε πολύ περισσότερο χρόνο από ποτέ στο σπίτι μας. Και αυτό το Πάσχα ίσως για κάποιους να είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθούν με τα πασχαλινά μαγειρέματα, αφού τόσα χρόνια σίγουρα κάποια μαμά ή γιαγιά φρόντιζε γι’ αυτά.

Το πασχαλινό eatme είναι ένας οδηγός αισιοδοξίας. Χαμογελάμε και ελπίζουμε πως αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει σύντομα και αίσια. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε πολλές βασικές συνταγές για να μαγειρέψετε τα πιο νόστιμα ορεκτικά για το πασχαλινό τραπέζι, να φτιάξετε πολύχρωμες σαλάτες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση, ωραία γλυκά, γιατί και αυτά είναι απαραίτητα, και φυσικά πολλές ιδέες για να μαγειρέψετε το πιο νόστιμο αρνάκι ή κατσικάκι στον φούρνο της κουζίνας σας.

Μαγειρεύουμε λοιπόν: Αυγοσαλάτα, Πασχαλιάτικη πίτα με σπανάκι και σέσκουλα, Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια, Τζατζίκι με παντζάρια και καρύδια, Παστουρμαδοπιτάκια, Τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού. Το τέλειο Αρνίσιο μπουτάκι στον φούρνο, Παϊδάκια με μεσογειακή μαρινάδα, Κατσικάκι με κόκκινο κρασί και δεντρολίβανο, Αρνάκι με μελιτζάνες, Κατσικάκι φρικασέ με σταμναγκάθι, Εξοχικό στη γάστρα και Κατσικάκι ρολό γεμιστό με σπανάκι και φέτα. Φτιάχνουμε πεντανόστιμη Τούρτα κανταΐφι με κρέμα και φιστίκια, Πασχαλινό carrot cake, Γαλατόπιτα με λεμόνι.

Κορονοϊός: Οδηγός επιβίωσης για τις επιχειρήσεις

  • Δαπάνες, ρευστότητα και σχέδια για νέες επενδύσεις
  • Τραπεζικές σχέσεις και δανειοδότηση
  • Η «πληγή» των μεταχρονολογημένων επιταγών
  • Τα εργαλεία για τη ρύθμιση χρεών
  • Αναλυτικά όλα τα μέτρα στήριξης

Ιατρική Βιβλιοθήκη - Υπέρταση

30 Ιατρικές Συμβουλές για να ρυθμίζετε την Πίεση γρήγορα και εύκολα. Μάθετε τα μυστικά της πάθησης που πλήττει έναν στους τρεις Έλληνες  και αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. Τι ξέρουμε και τι όχι για τις αιτίες και τη θεραπεία της υπέρτασης; Ξέρουμε να μετράμε σωστά την πίεση μας; Πόσο αποτελεσματικά είναι τα φάρμακα αν δεν προσέχουμε τη διατροφή μας; Μπορούμε να τη θεραπεύσουμε χωρίς φαρμακευτική αγωγή; Ποια βότανα είναι αποτελεσματικά για την καταπολέμησή της; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την έγκαιρη διάγνωση και τις σύγχρονες θεραπείες για να μείνουμε μακριά από τον «σιωπηλό» αυτό κίνδυνο.

Στο TV Εθνος που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Μεγάλο ρεπορτάζ για το «Master Chef». Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν από τις ίντριγκες και τα ειδύλλια βάζοντας σε δεύτερο πλάνο της μαγειρικές τους ικανότητες. Ακόμη, περσινοί συμμετέχοντες κρίνουν τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι.

Αποκάλυψη βόμβα της Ελένης Καρακάση για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Η Ρίζω κάνει το προξενιό της Δρόσως και του Ιορδάνη». Τι θα δούμε όταν επιστρέψει η σειρά στην TV. Ακόμη ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τη σειρά και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 για τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ.

8 λέξεις: Η Ρωξάνη βυθίζεται στον ψεύτικο παράδεισο των ναρκωτικών.

Elif: Η Γκόντζα βρίσκει τη μνήμη της και ορκίζεται εκδίκηση

Η Μαρία Κωνστανταντάκη αποκαλύπτει πως γεννήθηκε η ιδέα της διαδικτυακής σειράς «Egglovismenes» στους καιρούς της καραντίνας. 

Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλά για τη διδασκαλία εξ’ αποστάσεως με την μετάδοση μαθημάτων μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ2.

Εξτρα ένθετο LIFE

Οι καλύτερες επιλογές στην ελεύθερη τηλεόραση και στις συνδρομητικές πλατφόρμες για παιδικές σειρές, ταινίες και σειρές. 

Σχέσεις: Πως θα αποφύγουμε τους καυγάδες στο σπίτι την περίοδο της καραντίνας; 

Παιδί: Προτάσεις για επιμορφωτικές διαδικτυακές δραστηριότητες χωρίς κόστος.  

Ακόμη: Εξυπνες συμβουλές για το πως θα τακτοποιήσετε την ντουλάπα σας και ιδέες για το τέλειο πεντικιούρ εντός σπιτιού. 

Μαγειρική: Συνταγές για την Κυριακή των Βαΐων.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη

ΚορονοϊόςΕΘΝΟΣ της Κυριακήςπροσφορέςυπέρταση