Ελλάδα|03.04.2020 16:41

Κορονοϊός: Ο Σωτήρης Τσιόδρας μέσα στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»

Newsroom

Κάθε μέρα στις 18:00 ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώνει τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας. Τις ανακοινώσεις του περιμένουν να ακούσουν όλοι οι πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού. 

Εκείνος πάντα σταθερός, ακριβώς με τον ίδιο τόνο στη φωνή του, τονίζει την επικινδυνότητα του ιού και πολλές φορές κάνει έκκληση στους πολίτες να μη βγαίνουν από το σπίτι τους, προκειμένου να σταματήσει η διασπορά του ιού. 

Πιστός επαγγελματίας αλλά και πιστός στα λεγόμενά του για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούν όλοι οι πολίτες, τα εφαρμόζει κατά γράμμα. Το ίδιο έκανε, άλλωστε, και μέσα στην εβδομάδα όταν επισκέφθηκε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα που μάχονται κατά του φονικού ιού. Τους ήρωες, όπως τους αποκάλεσε, τους μαχητές της ζωής, τον καθένα με το μικρό του όνομα ξεχωριστά. 

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο «Αγία Βαρβάρα» ανέβηκαν την Πέμπτη, 2 Απριλίου, στο Facebook. Νοσηλεύτρια τις έστειλε σε φίλη της κι εκείνη μοιράστηκε (δημόσια) στιγμές του Σωτήρη Τσιόδρα με εκείνους που δίνουν τη μάχη για να νικηθεί ο κορονοϊός από την πρώτη γραμμή.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο Σωτήρης Τσιόδρας επισκέφθηκε μαζί με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστο Ροϊλό, τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με κορονοϊό, “Αττικόν” και “Αγία Βαρβάρα”.

ΚορονοϊόςΣωτήρης ΤσιόδραςΑγία Βαρβάρα