Ελλάδα|08.04.2020 17:40

Επίθεση Κούλογλου σε Μπαλατσινού - «Δεν υπήρξα κρατικοδίαιτη» η απάντησή της

Newsroom

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gr που ανήκε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και στο οποίο υποστηρίζεται ότι το site «Jenny.gr» της ανήκει, ενώ έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», απάντησε με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια τονίζει ότι πρόκειται για fake news.

Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα «jenny.gr» εδώ και έναν χρόνο σε μιντιακό όμιλο και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: «Σε αντίθεση με εσάς, εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη».

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

T

Απάντηση στο δημοσίευμα εξέδωσε και η εταιρεία koolworks A.E. στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα jenny.gr. Στην ανακοίνωση της εταιρείας αρχικά επισημαίνεται ότι η τοποθέτηση του banner έγινε δωρεάν, καθώς και ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει καμία μετοχική σχέση με την υποφαινόμενη εταιρεία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν, στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον, διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρεία».

Στο αρχικό δημοσίευμα του tvxs.gr υποστηριζόταν ότι το jenny.gr «είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι"».

Η απάντηση Κούλογλου

Αργότερα, ο Στέλιος Κούλογλου έγραψε: «Όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, μετά την εκλογή μου στην Ευρωβουλή δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του TVXS, όπου παραμένω ως απλός αρθρογράφος. Παραπέμπω συνεπώς για το θέμα του jenny-gr στη σχετική ανάρτηση του TVXS».

T
Τζένη ΜπαλατσινούΣτέλιος ΚούλογλουΜένουμε Σπίτι