Ελλάδα|09.04.2020 12:04
Θεσσαλονίκη: Νεκρός άντρας από φωτιά σε διαμέρισμα
NewsroomΈνας άντρας περίπου 60 ετών βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο διαμέρισμα διπλοκατοικίας στη Νικόπολη της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά περιορισμένης έκτασης.
Η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το πρωί της Πέμπτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο άντρας, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες στο εγκαταλελειμμένο κτίριο βρίσκονταν συχνά τοξικομανείς και άστεγοι.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
- Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
- Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
- Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ