Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» μετά από κρούσμα κορονοϊού
NewsroomΣυναγερμός σήμανε από το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, όταν 32χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν για μέρες με χρόνιο νόσημα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο η γυναίκα ήταν απύρετη, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε κάποια δέκατα. Σε τεστ που της έγινε, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ανέφερε στο ethnos.gr η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», Βασιλική Χύτα, αμέσως εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τον ΕΟΔΥ και ξεκίνησε ιχνηλάτηση, προκειμένου να εντοπιστούν όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με την 32χρονη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αρκετοί εργαζόμενοι φέρεται να ήρθαν σε επαφή με την 32χρονη, αφού η κοπέλα βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο και θα μπουν σε καραντίνα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού στον «Άγιο Παύλο».
- Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
- Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά σήμερα» - «Δεν παραδινόμαστε» λέει η Τεχεράνη
- Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης